Százezer forintért 1 perc alatt leszoktatlak a dohányzásról

Elmondom, hogyan csinálom.

Először is adsz nekem százezer forintot. Aztán mélyen a szemedbe nézek, és azt mondom: mostantól kezdve nem dohányzol. Aztán csettintek az ujjammal. És kész, többet nem fogsz dohányozni. A kezelés után hazamész, és nem fogod kívánni a cigarettát. Egy pillanatra sem. 

Mert mi lenne, ha kívánnád a cigarettát? Sőt, ha rágyújtanál?

Az lenne, hogy el kéne ismerned: a kezelés nem volt hatásos. Aztán azon gondolkoznál, hogy hogyan is képzelhetted azt, hogy egy ilyen marhaság miatt te leszoksz. Aztán azon, hogy téged hogy átejtettek. Hogy te mekkora egy lúzer vagy. Hogy te milyen szerencsétlen vagy. Hogy hihettél egy ilyen hülyeségnek. Simán legomboltak rólad százezret. Úristen, most mi lesz.

Nem, te nem fogsz ilyeneket gondolni. Nem fogod szerencsétlen hülyének érezni magad. Ez túl sok lenne neked, nem érné meg. Te győztesnek akarod érezni magad. Olyannak, aki bravúrosan megoldott egy helyzetet. Nem volt olcsó, de megérte. És nem fogsz dohányozni, még csak nem is fogod kívánni a cigarettát, csak hogy az önérték érzésed megmaradjon. Sőt, másoknak is ajánlani fogod az egyperces leszoktatást. És minél több embernek ajánlod, annál biztosabb leszel benne, hogy működik. És annál elkötelezettebb híve leszel a módszernek. És sikeresnek fogod érezni magad. 

Ugye milyen egyszerű? Lehet nálam jelentkezni a kezelésre.

nuw4gag.gif

 

Balázs

(Kép innen)

Címkék: módszer