81755118778

Ezektől a számokról le kell, hogy szokj. Ezek ugyanis a Gregory Grabovoi féle dohányzásról való leszokás gyógyító számai.

neon_matrix_2.gif

Gregory Grabovoi kb. ezer számsort írt le, és ezeket hozzárendelte különböző betegségekhez. Ezt azért csinálta, mert szerinte a számsorok mögött belső rezgési forma van, tehát a helyesen kiválasztott számsor visszaállítja a szervezet normális állapotát. Értitek? 

Gregory Grabovoi nagyravágyó ember, például a 2004-es beszláni túszdráma után megígérte a gyászoló anyáknak, hogy  feltámasztja a halott gyerekeket. Természetesen tudja gyógyítani a rákot és az Aids-et, és tud teleportálni is. Börtönben is volt, csalás miatt. Kalandos életéről itt olvashattok.

Na de vissza a számokhoz: vannak itt mindenféle gyakorlatok, hogy mit kell csinálni a számokkal. Például szférát kell képezni a fejünk körül, aztán a számsort belevezetni a szféra szívébe, stb. És van egy jó kis videó, ahol szép zenére mutatják meg a számokat.

Itt egy részletesebb leírást találunk a számokról, némi elméleti alapvetést. Van benne szó rezgésekről, harmóniáról, itt is vannak szép videók, és van egy videó a Fény folyásokkal való munkáról.

A legizgalmasabbat a végére hagytam: találtok itt egy szuperjó Grabovoj szám generátor. Bármilyen problémát beírhatsz, és rögtön megadja a gyógyító számot. A napi mottó: "Karom erős, szívem bátor, Grabovoj-szám generátor!"

Ez az egész inkább vicces, mint komoly, de ha valaki ezzel akar leszokni, ám tegye. A 81755118778-as számsor biztosan működik, csak nem szabad többet rágyújtani. 


Ezeket találtam mára, és jól szórakoztam. A képet pedig innen vettem.

 

 

Balázs