Simon megmondja a véleményét

Hallottatok már Simonról, az Arc Nélküli Manusról? Egy számomra is új fogalommal találkozhattam Simon által: animációs videoblog-sorozat. Az Arc Nélküli Manus egy ilyen sorozatnak főszereplője.

Simon számtalan témát dolgoz fel, a hétköznapokból merít, és "csak elmondja mindig azt, ami éppen a szívét nyomja."

Az alkotó így jellemzi Simont:

Egy maszk, egy sörtés szemöldökök alá bújtatott szempár, és egy hang, ami az arctakaró alól harsonázik. Szelíd, de mégis heves vérmérsékletű. Visszafogott, de ha hangot ad a véleményének, azt igen nyomatékosan teszi. Mindezek mellett kicsit morcos, kicsit gyerekes, néha megszállja az ökörség, néha egészen komoly. Őszinte, picit pletykás, van benne csipetnyi harag, ki nem állhatja az értetlenkedést, vagy az olyan dolgokat, amikben nem találja a józan értelmet. Olykor túlfűti magát, és túl sokat kiabál, vannak hibái is, mint bárki másnak, de mindezek ellenére (és mellett) mégis szerethető egy figura. Ő Simon!

Simonnak természetesen van véleménye az elrettentő képekről a cigisdobozokon. Hallgassátok figyelemmel. A cigis rész 1:45-nél kezdődik. Ha csak onnan szeretnéd nézni, akkor katt ide. A teljes részben két másik témát is feszeget.

 

Ha még több Simont szeretnél, akkor irány a www.dumaragu.com.

Angie