Hit

Tudom, tudom, a dohányzásról való leszokáshoz hit is kell. Hinni például abban, hogy a módszer, amit használunk, működik.

De amikor ilyet olvasok: 

"A kezelés mellékhatás mentesen megszünteti a szervezetében a dohányzás miatt található káros rezgésinformációkat, melyek a nikotin utáni vágyért felelősek. E célzott méregtelenítő kezeléssel a fizikai tüneteket okozó nikotinéhséget szüntetjük meg a szervezetben."

Meg ilyet:

"Szeretné hazavinni magával a kezelést és meghosszabbítani az intenzív nikotintörlő hatást? Akkor hozzon magával szénsavmentes ásványvizet (max.6 db 1,5 literes palackot) és a kezelés végén, mágnesesség segítségével, nikotintörlő rezgéssel töltjük fel Önnek a vizet. A kezelést követő időszakban a mágneses víz ivása gyorsítja a nikotin ürülését a szervezetből."

Szóval akkor arra gondolok, hogy nagyon-nagyon-nagy hitre lenne szükségem ahhoz, hogy ezt elhiggyem. Akkora hitre, amekkora nekem nincs. De ha a családban mindenki összeadná a hitét, még akkor sem lenne elég nagy ehhez. 

Pedig most akció is van:

"Decemberi és januári akció:
INGYENES utókezelő chip minden kezelés után!
(Az utókezelő chip egy olyan orvosi fémből készült medál, mely a kezelést követően még kb. 30 napig árasztja magából a függőséget megszüntető rezgéseket. Nyakba akasztva vagy testre ragasztva  utókezelésre alkalmas.)"

 

tumblr_mjf4xt19vr1roja4ko1_500.gif

 

 

Itt találtam e műremeket. Itt pedig elolvashatjátok, mi is ez. A kép meg innét van.

 

Balázs

Címkék: biorezonancia