Hagyj fel a dohányzással 28 napig

...ez a Stoptober kampány üzenete. Miért pont 28 nap? Kutatások szerint az a dohányos, aki legalább 28 egymást követő napon nem gyújt rá, annak ötször nagyobb esélye van arra, hogy soha többé nem szív el egy szál cigarettát sem. 

Szeretnéd megadni magadnak ezt az esélyt? Hát, akkor szánd magadra ezt az októberi hónapot. A dohánymentes jövődért tedd le ma a cigit. Egyelőre csak 28 napra kell elköteleződnöd.

Ma indul a Stoptober kampány, támogatva azokat, akik elhatározzák, hogy mától kezdve 28 napon át nem gyújtanak rá. Eddig több mint 200.000 ember jelezte, hogy részt kíván venni ebben a kihívásban. Légy részese Te is!

Hogyan segít a Stoptober program ez alatt 28 nap alatt?

Egyrészt: minden nap kapsz egy e-mailt, aminek célja, hogy támogasson az elhatározásodban és segítsen megküzdeni a sóvárgással.

Másrészt: kapsz egy ún. Stoptober pack-ot amiben, az ígéretek szerint, hasznos tippeket találsz.

Harmadrészt: Letölthetsz egy app-od az almás vagy az androidos készülékedre, melyen nyomon követheted az egyéni fejlődésed, illetve a megtakarításaidat. 

 

Két technikai adalék:

  • Ez a kampány Angliában folyik, ezért a nyelve az angol. Ez ne riasszon el senkit, mert egy alapfokú nyelvismerettel és a Google Fordítóval sokat meg lehet érteni.
  • A feliratkozás 3. lépésében kér pár olyan infót a honlap, amivel nem rendelkezel, hacsak nem Angliában élsz. Amivel ezt át lehet hidalni, ha kamu adatokat adsz meg. Például címre beírod, hogy London, Lion road 4., vagy telefonszámra, hogy 447123456789.

 

A kampány egyik üzenetével zárnám a bejegyzést:

Szubjektív fordításban:

Ez is csak egy október, de cigaretta nélkül.

Angie