A dohányos szembesül

Ezt szívod!

Nézz rá:

Átmérője 7 mm, hossza 85 mm. Története kilométerekben sem fejezhető ki.

Finomra aprított dohány, vékony papírba tekerve, ellátva egy filterrel.

Fogod ezt a 8,5 centi tárgyat, beteszed a szádba. Meggyújtod és egyszer csak megjelenik a parázsló végnél a formátlan, csábító füstforgatag.

Semmi sem az, aminek látszik. Kezdjük a végén.

A szűrő célja lenne a szűrés. Részben teljesíti feladatát, de csak részben. A kártékony anyagok mégis bejutnak az izzó füsttel a szervezetedbe.

Ott a papír, mely olyan speciális összetevőket tartalmaz, aminek köszönhetően a cigid égési sebessége egyenletbe foglalható. A megváltoztatott papírpép, mely körbeöleli a dohányt, és amely garantálja, hogy ha nem szívsz épp, akkor sem maradsz hoppon a következő tüdőzésig.

És a manna, amiért áldozzuk ezeket a lopott 5-10 perceket – a dohány. Ami csak dohánykeverék megpaprikázva egy kis technikai adalékanyaggal, íz- és aromaanyagokkal és a kihagyhatatlan térfogatnövelővel.

Nézz rá egy szál cigire. Vedd elő a felbontott dobozod és tégy magad elé egy szálat kedvenc dohánytermékedből. Jól megnézted? Tudod, mit látsz most magad előtt? Ez a 8,5 centis valami a Te fogvatartód. Kopogtathatsz nála, ha szeretnél egy kis jutalmat kapni. Adhat neked tápanyagot, hogy csillapítsa az étvágyad. Ő az, aki dönt, és akinek a rabja vagy. Tényleg így akarsz élni?

Tényleg?

Angelika

Forrás