A sóvárgás ellen

Mit tehetsz ha rád tör a kínzó érzés, a sóvárgás? Amikor elárasztja a fejedet és a testedet az "úgy el szívnék egy szálat" hulláma? 

Itt egy könnyen megjegyezhető ötlet: menj végig a 4D dimenzióin.

Első dimenzió: Deep breathing/Lélegezz mélyen

Lélegezz mélyen és lassan. Szívd be a levegőt, tartsd bent pár másodperc erejéig. Majd megérezheted azt a pontot, amikor jól esik kifújni a bent tartott mély lélegzetvételt. Ez segít majd ellazulni és a figyelmedet másra összpontosítani.

Második dimenzió: Drink water/Igyál vizet

Tarts magadnál mindig egy kis üveg vizet. Kortyolj bele a folyadékba, kicsit tartsd meg a szádban, majd nyeld le. Képzeld el, ahogy ez a tiszta víz elmossa a negatív gondolatokat a fejedből. Mindezzel együtt más haszna is van ennek a dimenziónak, mert amíg iszod a vizet, addig elfoglalod mind a kezed, mind a szád. 

Harmadik dimenzió: Distraction/Elterelés

Ha rád tör a sóvárgás, akkor tégy azért lépéseket, hogy eltereld a figyelmed. Állj fel, indulj el, menj ki, sétáltasd meg a kutyád, hívd fel a barátod, menj át a szüleidhez, kapáld meg a földet, emelgesd a súlyzóidat, stb.

Negyedik dimenzió: Delay/Késleltetés

A sóvárgást megélni egy örökkévalóságnak tűnhet. A valóságban legfeljebb 5-10 percig tart ez az állapot. Tartsd ezt az információt a fejedben, amikor legközelebb rád tör ez az érzés, és próbáld meg alkalmazni valamelyeket a fennmaradó három dimenzióból.

 

 

Kép forrása

Angelika

Forrás